Ongedierte bestrijden

Ma t/m Vr bereikbaar tussen  08:00 en 22:00

Zilvervisjes bestrijden

€ 153 excl. btw

Lepisma saccharina, ook wel bekend als de zilvervis, is een kleine zilverkleurige insectensoort die behoort tot de familie Lepismatidae. Ze zijn ongeveer 1 cm lang en hebben een langwerpig lichaam met drie lange staartachtige aanhangsels aan de achterkant.
Zilvervisjes zijn vaak te vinden in donkere, vochtige omgevingen, zoals badkamers, kelders en keukens. Ze voeden zich met organisch materiaal, zoals stof, voedselresten en papier, en kunnen zo schade aanrichten aan boeken en andere papieren materialen.
Hoewel zilvervisjes geen directe bedreiging vormen voor de menselijke gezondheid, kunnen ze wel als onhygiënisch worden beschouwd en overlast veroorzaken. Om ze te voorkomen, is het belangrijk om een droge en schone omgeving te behouden en voedselresten op te ruimen.
In sommige gevallen kan het nodig zijn om professionele ongediertebestrijding in te schakelen om zilvervisjes effectief te bestrijden en verdere schade te voorkomen.

Heb jij last van zilvervisjes?  Bel ons op  010 – 747 0044

Melding maken

Persoonlijk

Elroy Kerklaan is de enthousiaste eigenaar van Ongediertemeldpunt. Hij behoort tot de Nederlandse top voor ongediertebestrijding. Wespen, muizen, zilvervisjes… geen plaag is hem vreemd en hij heeft parate kennis over ieder beestje. ‘Meestal zie ik snel hoe een probleem is ontstaan. Er is altijd een passend antwoord.’ Elroy en zijn collega’s zijn échte vakfanaten die naast ongedierte graag ook uw onrust wegnemen.

Vakkundig

Ongediertemeldpunt is een flexibel, betaalbaar en snel inzetbaar bedrijf. Met ruim 25 jaar ervaring en leerzame werkjaren bij de grootste ongediertebestrijders, behoren Elroy en zijn collega’s tot de beste verdelgers van Nederland. ‘Wij zorgen voor snelle en zinvolle oplossingen, maar vertellen ook hoe u, naast wespen, ook andere ongedierten, zwammen en schimmels kunt voorkomen.’

Betrouwbaar

Onze gemiddelde klanttevredenheid is een 9,6. We werken met hoge standaarden, zijn snel ter plaatse en garanderen dat de klus wordt afgemaakt. Uiteraard zijn onze medewerkers gediplomeerd. Wij zetten de kosten helder uiteen en geven de voorkeur aan een effectieve, milieuvriendelijke aanpak. Zoals een klant verwoordde: ‘Gewoon een eerlijk bedrijf.’

‘Wat telt is dat jij je bij de juiste meldt!.’

Ongediertemeldpunt © 2023