Vogelmijt bestrijden

Ma t/m Vr bereikbaar tussen  08:00 en 22:00

Vogelmijt Bestrijden

 

Heeft u last van vogelmijt? Laat het ons voor u oplossen!

Vogelmijt kan een hardnekkig probleem zijn, dat niet alleen overlast veroorzaakt, maar ook de gezondheid van u en uw gezin in gevaar kan brengen. Als u op zoek bent naar een effectieve oplossing om vogelmijt uit uw leven te verbannen, bent u bij ons aan het juiste adres. Onze gediplomeerde bestrijders staan klaar om u te helpen!
Bel ons op  010 – 747 0044

Waarom voor onze gediplomeerde vogelmijtbestrijders kiezen?

 • Gediplomeerde Experts: Ons team bestaat uit goed opgeleide professionals die gespecialiseerd zijn in vogelmijtbestrijding.
 • Snelle Respons: Wij begrijpen de urgentie en reageren snel op uw oproep.
 • Veiligheid en Milieuvriendelijk: Onze methoden zijn veilig voor uw gezin en het milieu.
 • Maatwerkoplossingen: We bieden oplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften.
 • Effectieve Resultaten: Onze bewezen methoden zorgen voor een langdurige oplossing tegen vogelmijt.

Wat zijn de tekenen van vogelmijt?

Het is belangrijk om te weten hoe u vogelmijt kunt herkennen om snel in actie te kunnen komen. Hier zijn enkele veelvoorkomende tekenen van een vogelmijtprobleem:

 • Jeukende huiduitslag en irritatie na contact met vogelnesten.
 • Zichtbare mijten op muren, meubels of in de buurt van vogeloverlast.
 • Onaangename geur veroorzaakt door vogelmest.

  Onze Effectieve Vogelmijtbestrijdingsdiensten

  Wanneer u ons inschakelt om uw vogelmijtprobleem aan te pakken, kunt u rekenen op een uitgebreide en doelgerichte aanpak:

  Inspectie en Identificatie

  Onze ervaren bestrijders voeren een grondige inspectie uit om de bron van het vogelmijtprobleem te identificeren. Hierbij worden eventuele vogelnesten, broedplaatsen en andere mogelijke oorzaken opgespoord.

  Preventieve Maatregelen

  Onze diensten omvatten ook preventieve maatregelen om toekomstige vogelmijtproblemen te voorkomen. We adviseren u over hoe u uw woning of bedrijf minder aantrekkelijk kunt maken voor vogels om zich te nestelen.

  Maak nu een afspraak voor een vogelmijtbestrijding!

  Wacht niet langer met het aanpakken van uw vogelmijtprobleem. Onze gediplomeerde bestrijders staan klaar om u te helpen en uw leven weer comfortabel te maken. Neem vandaag nog contact op om een afspraak te maken, en zeg vaarwel tegen vogelmijt! Wil u ons direct spreken? Wilt u direct een afspraak plannen? Bel ons dan op:  010 – 747 0044 of laat een melding achter, zodat we u kunnen terug bellen om een afspraak in te plannen.

Melding maken

Persoonlijk

Elroy Kerklaan is de enthousiaste eigenaar van Ongediertemeldpunt. Hij behoort tot de Nederlandse top voor ongediertebestrijding. Wespen, muizen, zilvervisjes… geen plaag is hem vreemd en hij heeft parate kennis over ieder beestje. ‘Meestal zie ik snel hoe een probleem is ontstaan. Er is altijd een passend antwoord.’ Elroy en zijn collega’s zijn échte vakfanaten die naast ongedierte graag ook uw onrust wegnemen.

Vakkundig

Ongediertemeldpunt is een flexibel, betaalbaar en snel inzetbaar bedrijf. Met ruim 25 jaar ervaring en leerzame werkjaren bij de grootste ongediertebestrijders, behoren Elroy en zijn collega’s tot de beste verdelgers van Nederland. ‘Wij zorgen voor snelle en zinvolle oplossingen, maar vertellen ook hoe u, naast wespen, ook andere ongedierten, zwammen en schimmels kunt voorkomen.’

Betrouwbaar

Onze gemiddelde klanttevredenheid is een 9,6. We werken met hoge standaarden, zijn snel ter plaatse en garanderen dat de klus wordt afgemaakt. Uiteraard zijn onze medewerkers gediplomeerd. Wij zetten de kosten helder uiteen en geven de voorkeur aan een effectieve, milieuvriendelijke aanpak. Zoals een klant verwoordde: ‘Gewoon een eerlijk bedrijf.’

‘Wat telt is dat jij je bij de juiste meldt!.’

Ongediertemeldpunt © 2023