Wespen bestrijden

Wespen bestrijden

€ 79 excl. btw

Bij Ongediertemeldpunt staat veiligheid voorop. Onze professionals hebben uitgebreide kennis van wespen en hun gedrag, dit stelt ons in staat om de meest doeltreffende methode te gebruiken om de wespenplaag te bestrijden. Wij werken met middelen die de gezondheid van u en uw gezin niet in gevaar brengen, daarbij nemen we alle voorzorgsmaatregelen om onnodige risico’s te voorkomen. Laat onze professionals uw wespen probleem oplossen, zodat u snel weer kunt genieten van een ongestoorde leefomgeving. Neem telefonisch contact met ons op 010 – 747 0044, zodat wij  een afspraak kunnen plannen om u van uw overlast te verhelpen. Bij ons kunt u vertrouwen op een accurate, betrouwbare en professionele wespenbestrijding.

Garantie

Ervaart u na 2 weken nog steeds overlast van het behandelde nest, dan komen wij kosteloos terug om het nest nogmaals  te behandelen.

Melding maken

Persoonlijk

Elroy Kerklaan is de enthousiaste eigenaar van Ongediertemeldpunt. Hij behoort tot de Nederlandse top voor ongediertebestrijding. Wespen, muizen, zilvervisjes… geen plaag is hem vreemd en hij heeft parate kennis over ieder beestje. ‘Meestal zie ik snel hoe een probleem is ontstaan. Er is altijd een passend antwoord. Ik en mijn team van gecertificeerde bestrijders zijn échte professionals die naast ongedierte graag ook uw onrust wegnemen’

Vakkundig

Ongediertemeldpunt is een flexibel, betrouwbaar en snel inzetbaar bedrijf. Met ruim 30 jaar ervaring en leerzame werkjaren bij de grootste ongediertebestrijders, behoren Elroy en zijn team van professionals tot de beste verdelgers van Nederland. ‘Wij zorgen voor snelle en zinvolle oplossingen, maar vertellen ook hoe u, naast bestrijding, ook andere preventie kunt aanbrengen. 

Betrouwbaar

Onze gemiddelde klanttevredenheid is een 9,6. We werken met hoge standaarden, zijn snel ter plaatse en garanderen dat de klus wordt afgemaakt. Uiteraard zijn onze medewerkers gediplomeerd. Wij zetten de kosten helder uiteen en geven de voorkeur aan een effectieve, milieuvriendelijke aanpak. Zoals een klant verwoordde: ‘Gewoon een eerlijk bedrijf.’

‘Wat telt is dat jij je bij de juiste meld!’

Ongediertemeldpunt © 2023