Wespen bestrijden

Kosten wespen bestrijden

€ 79 excl. btw

Welkom bij de wespen bestrijding van Ongediertemeldpunt! Heeft u last van een wespenprobleem? Maak u geen zorgen, onze professionals staan klaar om uw wespen te bestrijden. Met onze effectieve aanpak zorgen wij ervoor dat uw wespenprobleem snel en veilig wordt opgelost.  Wilt u spoedig telefonisch contact? Bel ons dan op 010 – 747 0044

 

 

Melding maken

Onze aanpak biedt u verschillende voordelen. Ten eerste hebben onze  specialisten uitgebreide kennis van wespen en hun gedrag, dit stelt ons in staat om de meest doeltreffende methode te gebruiken om de wespenplaag te bestrijden. Zijn de wespen na 2 weken niet weg? Dan komen wij kosteloos nog een keer de wespen bestrijden.

Bij ons staat uw veiligheid voorop. We werken met bestrijdingsmiddelen die de gezondheid van u en uw gezin niet in gevaar brengen. Onze specialisten nemen alle nodige voorzorgsmaatregelen om ervoor te zorgen dat het probleem snel en veilig wordt opgelost, zonder onnodige risico’s.

Bovendien bieden wij accurate en betrouwbare service. Wanneer u contact met ons opneemt, plannen we direct een afspraak in om uw wespenprobleem aan te pakken. Ons team is goed uitgerust en staat klaar om snel ter plaatse te zijn en uw probleem op te lossen.

Wacht niet langer en neem vandaag nog telefonisch contact met ons op via ons nummer 010 – 747 0044. Laat ons uw wespenprobleem oplossen, zodat u weer kunt genieten van een ongestoorde leefomgeving. U kunt vertrouwen voor een effectieve en professionele wespenbestrijding!

wespen bestrijden

Persoonlijk

Elroy Kerklaan is de enthousiaste eigenaar van Ongediertemeldpunt. Hij behoort tot de Nederlandse top voor ongediertebestrijding. Wespen, muizen, zilvervisjes… geen plaag is hem vreemd en hij heeft parate kennis over ieder beestje. ‘Meestal zie ik snel hoe een probleem is ontstaan. Er is altijd een passend antwoord. Ik en mijn team van gecertificeerde bestrijders zijn échte professionals die naast ongedierte graag ook uw onrust wegnemen’

Vakkundig

Ongediertemeldpunt is een flexibel, betrouwbaar en snel inzetbaar bedrijf. Met ruim 30 jaar ervaring en leerzame werkjaren bij de grootste ongediertebestrijders, behoren Elroy en zijn team van professionals tot de beste verdelgers van Nederland. ‘Wij zorgen voor snelle en zinvolle oplossingen, maar vertellen ook hoe u, naast bestrijding, ook andere preventie kunt aanbrengen. 

Betrouwbaar

Onze gemiddelde klanttevredenheid is een 9,6. We werken met hoge standaarden, zijn snel ter plaatse en garanderen dat de klus wordt afgemaakt. Uiteraard zijn onze medewerkers gediplomeerd. Wij zetten de kosten helder uiteen en geven de voorkeur aan een effectieve, milieuvriendelijke aanpak. Zoals een klant verwoordde: ‘Gewoon een eerlijk bedrijf.’

‘Wat telt is dat jij je bij de juiste meld!.’

Ongediertemeldpunt © 2023