Ongedierte bestrijden
Bel ons   010 – 747 0044

Ma t/m Vr bereikbaar tussen  08:00 en 22:00

Mieren bestrijden

€ 152.89 excl. btw

Mierenoverlast kan een vervelend probleem zijn in en rondom het huis. Mieren zijn sociale insecten die in grote aantallen leven en voedselbronnen kunnen vinden door geursporen te volgen. Als er voedselresten of zoete stoffen in de buurt zijn, kunnen mieren snel een invasie beginnen en zich verspreiden naar andere delen van het huis.

Er zijn verschillende manieren om mierenoverlast te voorkomen en te bestrijden. Het is belangrijk om voedselresten en afval goed op te bergen en schoon te maken, zodat er geen voedselbronnen voor mieren beschikbaar zijn. Daarnaast kunnen afsluitbare containers worden gebruikt om voedsel op te bergen en kunnen gaten en kieren worden afgedicht om mieren buiten te houden.

Er zijn ook diverse huismiddeltjes en chemische producten op de markt om mieren te bestrijden, maar het is belangrijk om voorzichtig te zijn met het gebruik van chemische middelen. Als de overlast aanhoudt, is het verstandig om professionele hulp in te schakelen om het probleem effectief op te lossen.

Heb jij last van mieren bestrijden?  Bel ons op  010 – 747 0044

Melding maken

Persoonlijk

Elroy Kerklaan is de enthousiaste eigenaar van Ongediertemeldpunt. Hij behoort tot de Nederlandse top voor ongediertebestrijding. Wespen, muizen, zilvervisjes… geen plaag is hem vreemd en hij heeft parate kennis over ieder beestje. ‘Meestal zie ik snel hoe een probleem is ontstaan. Er is altijd een passend antwoord.’ Elroy en zijn collega’s zijn échte vakfanaten die naast ongedierte graag ook uw onrust wegnemen.

Vakkundig

Ongediertemeldpunt is een flexibel, betaalbaar en snel inzetbaar bedrijf. Met ruim 25 jaar ervaring en leerzame werkjaren bij de grootste ongediertebestrijders, behoren Elroy en zijn collega’s tot de beste verdelgers van Nederland. ‘Wij zorgen voor snelle en zinvolle oplossingen, maar vertellen ook hoe u, naast wespen, ook andere ongedierten, zwammen en schimmels kunt voorkomen.’

Betrouwbaar

Onze gemiddelde klanttevredenheid is een 9,6. We werken met hoge standaarden, zijn snel ter plaatse en garanderen dat de klus wordt afgemaakt. Uiteraard zijn onze medewerkers gediplomeerd. Wij zetten de kosten helder uiteen en geven de voorkeur aan een effectieve, milieuvriendelijke aanpak. Zoals een klant verwoordde: ‘Gewoon een eerlijk bedrijf.’

‘Wat telt is dat jij je bij de juiste meldt!.’

Ongediertemeldpunt © 2023