Ongedierte bestrijden
Bel ons   010 – 747 0044

Ma t/m Vr bereikbaar tussen  08:00 en 22:00

Bedwantsen behandelen

Bij een bedwantsenplaag kunt u verdrinken in vragen; hoelang heb ik al overlast? Hoe heb ik ze meegenomen? Kan ik hier wel van af komen? Om maar meteen met de deur in huis te vallen; de kans om bedwantsen 100% te bestrijden is zeer laag, maar niet onmogelijk. Wij, als professionals bij ongedierte meldpunt, zijn ons gaan specialiseren. Niet in het bestrijden, maar in het beheersen van deze insecten. Bedwantsen zijn te beheersen met het juiste plan en een team dat weet hoe dit aangepakt moet worden. Daarom is het noodzakelijk dat een professional zijn plaagdier risico inventarisatie (PRI) kan uitvoeren in het hotel/hostel, de opvang of woning waar u overlast denkt te hebben. Na de inventarisatie wordt het plan van aanpak gemaakt, hierin bespreken we het protocol en de methode waarmee de inspecteur denkt de plaagdruk effectief te kunnen terugdringen. De werkende methodes en protocollen staan alvast op de website zodat u al kunt inschatten wat de totale prijs zal worden. Bij vragen of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via de knop.

Methode 1: Volledig beheersen + chemische behandeling
De meest effectieve methode. Hierbij worden alle ruimtes, kamers, meubels, bedden en vloeren volledig met de hand op 160 graden gestoomd om zoveel mogelijk eitjes, nimfen en volwassen bedwantsen te doden. Voor deze methode rekenen wij 550,- per kamer. Houdt er rekening mee dat dit exclusief vries -, stomerij-, opslag- en vloerleggerskosten is.

Protocol Methode 1:
Aangrenzende ruimte(s) worden behandeld. Kasten en lades worden leeggehaald. Kledingstukken (ook gordijnen) worden ingevroren (samenwerking airco kasten) of naar de stomerij gebracht, ook het tapijt zal verwijderd worden en vervolgens ingevroren of gestoomd worden. Indien er laminaat ligt wordt dit losgehaald en gestoomd. De kamer mag tijdens de behandeling dus alleen gevuld zijn met meubelstukken en vloerdelen, alle andere spullen moeten uit de woning verwijderd zijn. Bewoners zijn niet aanwezig in de woning tijdens de behandeling en de 2 uur hierop volgend.
Bij vragen of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via de knop.

Methode 2: Plaatselijk beheersen + chemische behandeling
Deze optie is mogelijk als de plaagdruk niet verder verspreid is dan een afzonderlijke kamer. Hierbij stomen wij alle meubels, bedden en vloerdelen volledig met de hand op 160 graden om zoveel mogelijk eitjes, nimfen en volwassen bedwantsen te doden. Voor deze methode rekenen wij 595,- per kamer, houdt er rekening mee dat dit exclusief vries-, stomerij-, opslag- en vloerleggerskosten is.

Protocol methode 2:
Afzonderlijke kamer wordt behandeld. Kasten en lades worden leeggehaald. Kledingstukken (ook gordijnen) worden ingevroren (samenwerking airco kasten) of naar de stomerij gebracht, ook het tapijt zal verwijderd worden en vervolgens ingevroren of gestoomd worden. Indien er laminaat ligt wordt dit losgehaald en gestoomd. De kamer mag tijdens de behandeling dus alleen gevuld zijn met meubelstukken en vloerdelen, alle andere spullen moeten uit de woning verwijderd zijn. Bewoners zijn niet aanwezig in de woning tijdens de behandeling en de 2 uur hierop volgend.
Bij vragen of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via de knop.

Methode 3: Chemische behandeling
Deze behandeling raden wij vrijwel altijd af, omdat dit alleen werkt voor de zichtbare en levende bedwantsen. Omdat het toegestane bestrijdingsmiddel maar 6 tot 8 weken werkt en bedwansten zeer resistent zijn voor toegestane preparaten, is deze behandeling het minst effectief. Hiervoor rekenen wij 295,- per kamer. Indien dit voor u echter de enige mogelijke optie is, kunt u ook contact opnemen via de knop.

Protocol methode 3:
De woning wordt enkel behandeld met bestrijdingsmiddel (giftig preparaat). Bij deze behandeling wordt er dus niet gestoomd. Alle meubelstukken moeten 20 cm van de muur af staan. Bewoners zijn niet aanwezig in de woning tijdens de behandeling en de 2 uur hierop volgend.
Bij vragen of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via de knop.

Heb jij last van bedwantsen?  Bel ons op 010 – 747 0044

Melding maken

Persoonlijk

Elroy Kerklaan is de enthousiaste eigenaar van Ongediertemeldpunt. Hij behoort tot de Nederlandse top voor ongediertebestrijding. Wespen, muizen, zilvervisjes… geen plaag is hem vreemd en hij heeft parate kennis over ieder beestje. ‘Meestal zie ik snel hoe een probleem is ontstaan. Er is altijd een passend antwoord.’ Elroy en zijn collega’s zijn échte vakfanaten die naast ongedierte graag ook uw onrust wegnemen.

Vakkundig

Ongediertemeldpunt is een flexibel, betaalbaar en snel inzetbaar bedrijf. Met ruim 25 jaar ervaring en leerzame werkjaren bij de grootste ongediertebestrijders, behoren Elroy en zijn collega’s tot de beste verdelgers van Nederland. ‘Wij zorgen voor snelle en zinvolle oplossingen, maar vertellen ook hoe u, naast wespen, ook andere ongedierten, zwammen en schimmels kunt voorkomen.’

Betrouwbaar

Onze gemiddelde klanttevredenheid is een 9,6. We werken met hoge standaarden, zijn snel ter plaatse en garanderen dat de klus wordt afgemaakt. Uiteraard zijn onze medewerkers gediplomeerd. Wij zetten de kosten helder uiteen en geven de voorkeur aan een effectieve, milieuvriendelijke aanpak. Zoals een klant verwoordde: ‘Gewoon een eerlijk bedrijf.’

‘Wat telt is dat jij je bij de juiste meldt!.’

Ongediertemeldpunt © 2023