Ongedierte bestrijden
Bel ons   010 – 747 0044

Ma t/m Vr bereikbaar tussen  08:00 en 22:00

Bedwantsen bestrijden

€455 excl. btw

Cimex lectularius, ook bekend als de bedwants, is een kleine parasitaire insectensoort die zich voedt met het bloed van mensen en andere warmbloedige dieren. Ze zijn plat, ovaalvormig en ongeveer 5 millimeter lang en hebben een roodbruine kleur.
Bedwantsen zijn nachtdieren en verstoppen zich overdag in scheuren en spleten in muren, bedden, meubels en andere objecten in de buurt van hun gastheren. ’s Nachts komen ze tevoorschijn om zich te voeden met bloed, waardoor ze bijten en rode, jeukende bultjes achterlaten op de huid van hun slachtoffers.
Bedwantsen kunnen een ware plaag worden in huizen, hotels en andere locaties waar veel mensen komen en gaan. De beste manier om een bedwantsen besmetting te voorkomen is door hygiënisch te blijven en ervoor te zorgen dat kleding en beddengoed regelmatig worden gewassen. Als er toch bedwantsen worden gevonden, is het aanbevolen om professionele hulp in te schakelen om ze veilig en effectief te bestrijden.

Heb jij last van bedwantsen?  Bel ons op 010 – 747 0044

Melding maken

Persoonlijk

Elroy Kerklaan is de enthousiaste eigenaar van Ongediertemeldpunt. Hij behoort tot de Nederlandse top voor ongediertebestrijding. Wespen, muizen, zilvervisjes… geen plaag is hem vreemd en hij heeft parate kennis over ieder beestje. ‘Meestal zie ik snel hoe een probleem is ontstaan. Er is altijd een passend antwoord.’ Elroy en zijn collega’s zijn échte vakfanaten die naast ongedierte graag ook uw onrust wegnemen.

Vakkundig

Ongediertemeldpunt is een flexibel, betaalbaar en snel inzetbaar bedrijf. Met ruim 25 jaar ervaring en leerzame werkjaren bij de grootste ongediertebestrijders, behoren Elroy en zijn collega’s tot de beste verdelgers van Nederland. ‘Wij zorgen voor snelle en zinvolle oplossingen, maar vertellen ook hoe u, naast wespen, ook andere ongedierten, zwammen en schimmels kunt voorkomen.’

Betrouwbaar

Onze gemiddelde klanttevredenheid is een 9,6. We werken met hoge standaarden, zijn snel ter plaatse en garanderen dat de klus wordt afgemaakt. Uiteraard zijn onze medewerkers gediplomeerd. Wij zetten de kosten helder uiteen en geven de voorkeur aan een effectieve, milieuvriendelijke aanpak. Zoals een klant verwoordde: ‘Gewoon een eerlijk bedrijf.’

‘Wat telt is dat jij je bij de juiste meldt!.’

Ongediertemeldpunt © 2023